Ringen sluttet!

En gruppe unge studerende på Ipanema stranden i Rio, sminker sig med vandbaseret maling. Måske en idé vi kan bruge?

Ringen sluttet!
Tak til Statens Scenekunstudvalg for at muliggøre Global Stories’ researchrejse til Brasilien! Og ikke mindst tak til Det Danske Kulturinstitut i Rio de Janeiro med Institutleder Maibrit Thomsen i spidsen! Vi har skabt kontakter til festivaller, kulturcentre, uddannelsesinstitutioner, make-upartister, producenter m.m.m, og har opdaget et kæmpe potentiale for at arbejde med Med andre øjne projektet her i landet! På billedet ses Augosto Boal, hvis arbejde med De Undertryktes Teater gjorde et kæmpe indtryk på mig da jeg startede med at lave teater for 30 år siden. Idag har jeg besøgt Centro do Teatro dos Oprimidos i Rio og de var også meget interesserede i vores arbejde! En dialog om muligt samarbejde er indledt over Atlanten. Vi drager hjem fulde af vigtige indtryk at arbejde videre fra – tak! / Morten

Augosto Boal

Allesandro fra Augosto Boal Centret

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.