HVEM ER VI?

Morten Nielsen, projektleder

Morten er skuespiller og har arbejdet freelance på store og små teatre i 20 år. Herudover underviser han på BRYD, en workshop om normer i Teater Zeppelins regi, samt spiller forumteater hos Teater Spektrum og Rejsescenen. Han var medskabende på forestillingen GIDSEL fra 2007. Forestillingen foregår i en bus, der kører i trafikken med publikum som   passagerer. Morten spiller rollen som den dansk/pakistanske mand Samir. GIDSEL vandt en Reumert i 2008, og Mortens erfaringer fra denne forestilling er bl.a inspirationen til Med andre øjne. .

Claudio Morales, workshopleder

ClaudioUddannet fra Statens Scenekunstskole og har arbejdet som freelance skuespiller på store og små teatre. Har medvirket i diverse tv-serier, som KLOVN, ØRNEN og BANKERÅT. Har herudover arbejdet i 1o år på CONTACT på Betty Nansen Teatret som skuespillercoach, underviser og instruktør. Har desuden siddet i refusionsudvalget i Kulturstyrelsen.

Anna Malzer, fotograf og projektmedarbejder

Med Andre Øjnes oprindelige før/efter-fotograf. Har en kunstfotografisk basisuddannelse fra Københavns Film & Fotoskole. Har designet projektets hjemmeside og layoutet en del af vores materialer. Er derudover instruktør på forestillingen RACIST, som fra januar 2015 turnerer i Global Stories’ regi, i tæt samarbejde med MAØ.

Anja Gudmundsson, makeup artist

Uddannet fra makeupskolen Art of Style. Debuterede som makeup artist på pilotprojektet Med Andre Øjne i foråret 2011.Dorte Pedersen, makeup artist

Dorte 2

Med Andre Øjnes faste sminkør, vest for Storebælt og i udlandet. Startede med at arbejde for MAØ i 2012. Arbejder som freelance makeup artist inden for film-, teater-, musikvideo- og performanceproduktioner.


André Viking, fotograf

AndreAndré er Med Andre Øjnes faste før/efterbillede fotograf. Uddannet fra Københavns Film & Fotoskole (2011-2012) samt International Center of Photography, New York (2013-2014), hvor han modtog 2 ICP Director’s Scholarship. Er for øjeblikket bosat i København, hvor han arbejder på sine personlige projekter og som freelance fotograf.

Der er lukket for kommentarer.